''In september 2014 besloten we een uitbouw te overwegen aan de achterzijde van ons huis.
Aannemer Kenny Hoogland en Mark Slot kwamen praten en vragen wat onze wensen waren, en gaven bruikbare tips waar we wat mee konden.
3 dagen later werd de offerte persoonlijk thuis gebracht. Na duidelijke uitleg besloten we het te doen.
Op 5 september werd er uitgegraven en op 8 september startte de bouw.
De bouw verliep voorspoedig en het weer werkte ook mee, en 3 weken later was het klaar.
En het is prachtig geworden, boven verwachting zelfs. Wij zijn er heel erg blij mee.
Zeer betrouwbare vakmensen zijn bij ons aan het werk geweest en wij bevelen ze dan ook van harte aan.''
 
Rick en Hermien Wilcke, Petten
 
 
"In het voorjaar van 2014 hebben wij onze uitbouw laten maken door KHbouw. Ik moet zeggen dat het resultaat volledig aan onze verwachtingen voldoet. Daarnaast was de service voor en tijdens de bouw ook perfect. Kenny Hoogland was altijd bereid om vragen te beantwoorden en het een en ander nog een keer uit te leggen.
Omdat KHbouw flexibel is en meedenkt met de klant, hebben we tijdens het bouwproces nog wat zaken kunnen wijzigen en toevoegen, zoals bijvoorbeeld lichtkoepels.
Hierdoor is het eindresultaat nog beter geworden. Wij zijn dik tevreden. Wat ons betreft is KHbouw een aanrader!"
 
Marcel en Annegien, Winkel
 
 

“KH bouw heeft bij ons de aanbouw aan onze woning in Noord -Scharwoude gerealiseerd (en ook verbeteringen aan de garages). Kenny heeft ons goed geholpen bij het ontwerp van de uitbouw door middel van zijn bouwkundige inzicht.
Wij hadden specifieke wensen zoals een lichtstraat, eiken houten balken, deels aftimmering van eiken en nog een extra raam in de bestaande zijgevel.
Het resultaat is echt waanzinnig mooi geworden en heeft precies de uitstraling die wij wensten.”


Groetjes Barry & Hilde

 

"De klus waarvoor ik KH bouw had ingehuurd betrof een buitendeur die in November 2014 door andere mensen was geplaatst. Dit plaatsen ging goed maar er waren wel meerdere veiligheidsproblemen met de deur (inbraak gevoelig). Het afspreken met KH bouw om dit op te lossen ging vlot en soepel. Zo was KH bouw mooi op tijd op onze afspraak afgelopen februari 2015, en was het al snel duidelijk dat het hier om professionele kwaliteit ging (zowel het materiaal als de arbeid). Binnen maar een paar uur was de gehele klus geklaard! De afwerking ziet er goed uit en nu sluit de deur zelfs nog beter dan voor deze klus. Achteraf zeiden zelfs de mensen die de deur oorspronkelijk geplaatst hadden dat zij het niet beter hadden
kunnen doen. Dank je wel KH bouw voor de professionele aanpak en het prachtige resultaat.”


R. Wight, Gorinchem